Anarâškielâ servi ocá kesitoimâtteijeid Anarâš aavisân

Anarâškielâ servi almoot uuccâmnáál kyehti kesitoimâtteijee saje. Pargon lii uđđâsij já eres čallui čäällim Anarâš aavisân. Uđđâseh kieđâvušeh puohlágánijd teemaid. Aavis uđđâseh juáhhojeh tagaráid kategoriaid ko Almugijkoskâsiih uđđâseh, Ekonomia, Kielâ, Kulttuur, Páiháliih uđđâseh, Politiik, Suomâ, Tieđâ, Ulmuuh já Valastâllâm. Uđđâsij čäällim lasseen pargokován kuleh meiddei sahhiittâlmeh sehe ohtâ čaalâ Aanaar argâ -blogin teikâ Luándublogin.

Puávtáh iävtuttiđ, kuás halijdiččih porgâđ kesi-syeinimáánust. Pargoäigi lii 100 tijmed. Pälkki lii 1 400 €. Tehálumos äšši lii, et tuárvi ennuv uđđâseh šaddeh jyehi ookon.

Jis kesitoimâtteijee pargo kiäsut tuu, te vuolgât jieijâd CV já uđâsteevstâ teikâ mottoom eres teevstâ anarâškielân (250–300 säännid) seervi mediapargei čujottâsân fabrizio.brecciaroli@gmail.com majemustáá 30.4.

Kove: Peter H (Pixabay)

Kommenteh

Čääli komment

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Luuvâ meid

Uđđâsumos uđđâseh

Hundârušmeh purrâmušveerhij pyehtimist Suomân

Uuđâs, et Lidl ij innig pyevti heđâlmijd já ruonnâsijd kirdemrahtin lii sehe pyeri já hyenes äšši. Lii pyeri, ete purrâmušveerhij CO2-luástuh kiäppáneh, mutâ hyenes...

Uđđâ kirječällee anarâškielân

Saijoos šiljoost skirviittâleh ulmuuh kirkis piäiváduvvâst. Lii koskokko, cuáŋuimáánu 3. peivi, já Aanaar keessilis kirjerááju siste kullojeh ilolâš povvâstem, uccâumogáá iloliih jienah já olmoošjuávhu...

Áimutiettuu lágádâs: Suomâ puttásumos áimu kávnoo-uv Pallasist

Sveiccilâš IQAir-irâttâs raapoort tieđettij moonnâm ohhoost, et maailm puttásumos áimu kavnuuččij Suáđigilist, Ucjuuvâst já Kuáccámist. Tast muštâlii eres lasseen Helsingin Sanomat sehe meid Anarâš...

Kanada áigu faallâđ nuuvtá estim nisonáid

Kanada haldâttâs áigu faallâđ nuuvtá äpittesvuođâ estim eennâm puoh suhâjuátkimahasáid nisonáid. Ääšist muštâlij Kanada išeuáiviminister Chrystia Freeland. Estimpillerij hadde lii Kanadast suullân 205 eurod ivveest....

Aleksi Virolainen lii vuosmuš syemmilâš, kote lii vuáittám maailm tehálumos Counter-Strike 2 -turnam

Syemmilâš Aleksi "Aleksib" Virolaisii juávkku Natus Vincere vuoitij Counter-Strike 2 -speelâ Major-turnaamist Kööbenhamânist maŋŋeed pasepeeivi ehidist njuhčâmáánu 31. peeivi. Major lii speelâ tehálumos já...